La fàbrica d’il·lusions

Enguany SES Majestats els Reis de l’Orient han instal·lat la seva Fàbrica d’Il·lusions a l’Espai Sara Llorens, a l’antiga Biblioteca de les Mèlies.

Si arribes al final de l’aventura de Nadal a Pineda ajudant a la Neda i a la gavina Cua Freda a desfer-se dels Corsaris SARS, podràs veure als ajudants dels reis treballant a la Fàbrica d’Il·lusions.

I a partir del 27 de desembre podràs viure-ho de primera mà: podràs visitar la fàbrica per dins, veure als ajudants de Melcior, Gaspar i Baltasar preparant la nit més màgica de l’any i podràs entregar la teva carta.

Per evitar cues, recull la teva entrada gratuïta de forma presencial a la mateixa fàbrica d’il·lusions i ves a la franja horaràia assignada. Fins a exhaurir existències.


Horari de visita de La Fàbrica d’Il·lusions
Últim dia 4 de gener: horari especial.
De 16.30 a 20.30 h. A partir de les 16.00 h. recull les teves entrades presencialment (fins esgotar existències ). T’assignaran una franja horària per estalviar-te temps d’espera.

Vine a l’hora assignada i posa’t a la cua del color de la teva entrada.

Cua inclusiva


Durada aproximada de la visita: 15 minuts.
Recorda seguir les recomanacions dels ajudants dels Reis de l’Orient: mantenir la distància entre persones i utilitzar la mascareta en interiors i quan no es pugui mantenir la distància interpersonal.